Kadınlardan sanal medyadan yapılan tacize tepki

img
 
MALATYA - Malatya Demokratik Kadın Platformu, S.A. adlı kadına yönelik sanal medya hesapları üzerinden yapılan taciz ve tehditlere tepki gösterdi. 
 
Malatya Demokratik Kadın Platformu, S.A. adlı kadına yönelik sanal medya hesapları üzerinden yapılan taciz ve tehditlere ilişkin basın toplantısı düzenledi. Eğitim Sen Malatya Şubesi’nde yapılan açıklamaya kadın kurumlarının temsilcileri katıldı. Hazırlanan basın metni Avukat Emel Karakuş tarafından okundu. 
 
TACİZ DEVAM EDİYOR
 
S.A.'nın söz konusu taciz ve tehditlere ilişkin suç duyurusunda bulunmasına rağmen taciz mesajlarının devam ettiğini kaydeden Karakuş, "Kişi ya da kişiler, arkadaşımız üzerinden haklar ve özgürlükler için mücadele eden tüm kadınlara bir mesaj göndermektedir. Yalnız şu unutulmamalı ki arkadaşımıza yapılan bu karanlık, mafyavari takip, taciz ve tehdit, uzun yıllardır sömürü düzenine karşı; insan hak ve özgürlükleri, eşitlik, çağdaş ve adil bir düzeni savunan ve bu uğurda mücadele eden herkese, yıllardır sistematik biçimde yapılan zulümkâr bir uygulamadır. Özel hayatın ihlali, kişilik haklarına bir saldırıdır. Bu fotoğrafta kullanılan kadının onuru da bizim, arkadaşımızın yaşadığı bu taciz ve tehditler karşısında verdiği mücadele de bizimdir" dedi.