Şenyaşar ailesi avukatı meslektaşlarını adliye önüne çağırdı

img
URFA - Adalet Nöbeti'nin 199'uncu gününde konuşan Şenyaşar ailesinin avukatı Gökhan Dayık, “Bu adaletsizliğin 200'üncü gününe ilişkin meslektaşlarımızı cübbeleriyle yarın adliye önüne davet ediyoruz” dedi. 
 
Urfa'nın Suruç ilçesinde 14 Haziran 2018 tarihinde AKP Milletvekili İbrahim Halil Yıldız'ın koruma ve yakınlarının saldırısı sonucu eşi ve iki oğlunu kaybeden Emine Şenyaşar ile saldırıdan yaralı kurtulan oğlu Ferit Şenyaşar’ın, Urfa Adliyesi önünde 9 Mart’ta başlattığı Adalet Nöbeti 199’uncu gününe girdi. “Şenyaşar Ailesi Adalet Köşesi” olarak adlandırılan alanda yapılan nöbete bugün ailenin avukatı Gökhan Dayık, eşlik etti. 
 
‘200 AVUKATLA SESLENECEĞİZ’
 
Aile avukatı Dayık, Adalet Nöbeti’nin yarın 200’üncü gününe gireceğini hatırlatarak, “Yarın 200'ncü gün vesilesiyle ailenin adalet talebine ses olabilmek ve adaletsizlik ile zorbalığa karşı durmak için 200 avukatla adliye önünden sesleneceğiz. Ailenin adaletsizlik ve haksızlığa uğraması sonucu gerçekleştirdiği eylem devam ediyor. Ailenin hem kendi için hem benzer durumda olan herkes için adalet talebi var. Bütün meslektaşlarımız ülkemizde yaşanan adil olmayan sisteme bir nebze tepki vermek için buraya davet ediyoruz. Bu adalet talebine hepimiz sahip çıkmalıyız. Biz de meslektaşlarımızı 200'üncü gün vesilesiyle cübbeleriyle buraya davet ediyoruz" diye konuştu.