Peker: SADAT'ın açıklamalarına yarın yanıt vereceğim

img

HABER MERKEZİ- Yeni paylaşımlarda bulunan devlet bağlantılı çete yöneticisi Sedat Peker, SADAT'ın açıklamalarına yarın yanıt vereceğini belirtti.

Devlet bağlantılı çete yöneticisi Sedat Peker, twitterdan yeni paylaşımlar yapmaya devam ediyor.

SADAT'ın açıklamalarına yarın yanıt vereceğini belirten Peker, "Ekrem Eren Ermiş isimli emniyet müdürünün suçlu olduğu, rüşvet istediği tespit edilmiştir. Dosyanın tamamını okudum" dedi. 

Peker'in paylaşımları şöyle: 

“1-Sadatçılar bugün açıklamalar yapmışlar. Dikkatlice okudum. Vallahi bunların da fındık kadar beyni bile yok. Yarın onlara tabii ki cevabım olacak. Arkadaş bunlar ülkeyi nasıl ele geçirdiler billahi hayret ediyorum.

2-Daha önceki günlerde yayınladığım, Ermeni Vakfı Başkanı Bedros Şirinoğlu’ndan emniyet müdürlerinin rüşvet isteme paylaşımımı hatırlarsınız. O dosyadaki rüşvet isteme Whatsapp yazışmaları ve ses kayıtlarının sadece ekrem eren ermiş’e ait olduğunu belirtmek isterim.

3- Yapılan tahkikat neticesinde Engin Süngü ve Ali Saraç isimli emniyet müdürlerinin sadece ismi kullanıldığı ortaya çıkmış, suçsuz oldukları anlaşılmıştır. Ekrem Eren Ermiş isimli emniyet müdürünün suçlu olduğu, rüşvet istediği tespit edilmiştir. Dosyanın tamamını okudum.

4- Engin Süngü ve Ali Saraç isimli emniyet müdürlerinin kendileri ve aileleri zor duruma düşmesinler diye bunları yazdım. Ölümlü kalımlı dünya, kimsenin hakkı üzerimizde kalmasın. On yıl sonra bu günler konuşulurken galiba insanlar hayret edeceklerdir. Suç örgütü lideri...

5-...dedikleri adam hak geçmemesine bu kadar önem verirken İstanbul Emniyet Müdürlüğü ise yalancı gizli tanık beyanlarıyla Sedat Peker hakkında dosya hazırlamışlar diyerek bence çok gülecekler."