Kavala'dan mektup: Gerçekliğim tahrif edildi

img
İSTANBUL - Tutuklu iş insanı Osman Kavala, gönderdiği mektupta, "Hakkımda 'karanlık' ve 'kötü' bir insan izlenimi yaratılmaya çalışıldığı için, kendi gerçekliğim de tahrif edildi" dedi. 
 
Gezi Direnişi'ne dair açılan davada beraat etmesine rağmen "casusluk" iddiasıyla tekrardan tutuklanan iş insanı Osman Kavala, 4 yıldır tutulduğu Silivri Cezaevi'nden mektup gönderdi. 
 
Mektubunda hedef gösterdiğine dikkati çeken Kavala, şunları belirtti: "Pazartesi günü Silivri Cezaevi'nde dördüncü yılım tamamlandı. Bu süre içinde, sadece cezaevinde olduğum için kendi hayatımı yaşama imkanımı kaybetmekle kalmadım, hedef gösterildiğim ve kamuoyunda hakkımda 'karanlık' ve 'kötü' bir insan izlenimi yaratılmaya çalışıldığı için, kendi gerçekliğim de tahrif edildi. Hayatımın dört yılını kaybettikten ve bir 'memleket sorunu' haline geldikten sonra, teselli bulabileceğim şey, yaşadıklarımın yargıdaki sorunlarla yüzleşilmesine katkıda bulunması ve benden sonra yargı karşısına çıkacak olanların daha adil bir muamele görmeleri ihtimalidir."