DEM Parti ve DBP Eş Genel başkanları Salih Müslim'in cenaze törenine katılacak

Paylaş:

ANKARA- DEM Parti ve DBP Eş Genel başkanları PYD Eş Başkanlık Konseyi Üyesi Salih Müslim'in Kobanê’de düzenlenecek cenaze törenine katılacak.

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan, Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Eş Genel Başkanları Çiğdem Kılıçgün Uçar ile Keskin Bayındır PYD Eş Başkanlık Konseyi Üyesi Salih Müslim'in cenaze törenine katılacak. 
 
DEM Parti ve DBP Eş Genel Başkanlarının yanı sıra Demokratik Birlik İnisiyatifi Eş Sözcüleri Gülcan Kaçmaz Sayyiğit ve Mehmet Kamaç ve DEM Parti Dış İlişkiler Eş Sözcüleri Ebru Günay ve Bedran Öztürk'ün de heyette yer alması bekleniyor.
 
Heyetin Kobanê'de düzenlenecek törene katılması bekleniyor.
 
Salih Müslim için yarın Qamişlo kentinde cenaze töreni yapılması ve ertesi gün ise Kobanê kentinde toprağa verilmesi bekleniyor.