CHP’den Şenyaşar ailesine ziyaret

img
URFA - CHP’li 7 milletvekili, 218 gündür adliye binası önünde Adalet Nöbeti tutan Şenyaşar ailesine destek ziyaretinde bulundu. 
 
Urfa'nın Suruç ilçesinde 14 Haziran 2018 tarihinde AKP Milletvekili İbrahim Halil Yıldız'ın koruma ve yakınlarının saldırısı sonucu eşi ve iki oğlunu kaybeden Emine Şenyaşar ile saldırıdan yaralı kurtulan oğlu Ferit Şenyaşar’ın, 9 Mart’ta Urfa Adliyesi önünde başlattığı Adalet Nöbeti’ne destek ziyaretleri sürüyor. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) milletvekilleri Kadim Durmaz, Bayram Yılmazkaya, Ayhan Barut, Mehmet Güzelmansur, Abdurrahman Tutdere, Mürsel Alban’ın bulunduğu CHP heyeti “Şenyaşar Ailesi Adalet Köşesi” olarak adlandırılan alanda nöbetlerini sürdüren anne ve oğlunu ziyaret etti. Aile gelen heyetleri “Sadece adalet istiyoruz” yazılı döviziyle karşıladı. 
 
Heyet, ailenin yaşadıkları engellemelerle ilgili bilgi aldı. Aileye yanında oldukları mesajını veren vekiller, hukuki olarak destekte bulunacaklarını belirtti. Heyet, aileyle nöbet alanında bir süre sohbet ettikten sonra alandan ayrıldı.