Buldan: Acımızı paylaşan herkese teşekkürler

img
ANKARA - HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, babası Halis Yüzer’in yaşamını yitirmesi ardından başsağlığında bulunanlara teşekkür mesajı yayınladı.
 
Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, 8 Temmuz’da geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren babası Halis Yüzer için başsağlığında bulunanlar için teşekkür mesajı yayınladı. HDP Basın Bürosu tarafından paylaşılan mesajda, “Acımızı paylaşan ve dayanışma gösteren herkese sonsuz teşekkürler” ifadeleri yer aldı.
 
Buldan’ın mesajı şöyle: “Kalp krizi geçiren babam Halis Yüzer’in ani vefatı bayramımızı yasa dönüştürmüş, başta ailesi olarak bizleri ve sevenlerini derin acıya boğmuştur. Yaşadığımız yas süresi boyunca yanımızda yer alarak acımızı paylaşan, destek ve dayanışma gösteren başta mücadele arkadaşlarım olmak üzere parti emekçilerimize, yönetici arkadaşlarımıza, milletvekillerimize, halkımıza, siyasi parti liderlerine ve mensuplarına, dostlarımıza, dayanışmayı ve paylaşmayı esas alan bütün toplumsal kesimlere sonsuz teşekkür ederim; hepsine minnettarım. Bu topraklarda dayanışmayı ve barış içinde yaşamayı mutlaka başaracağız.”