DEM Parti: Antalya'da adaylarımızı geri çekmiyoruz, oylar DEM'e

img
ANTALYA - Antalya’da belediye eşbaşkan adaylarını geri çekecekleri yönündeki iddiaları yalanlayan DEM Parti, “Antalya Büyükşehir Belediyesi ve 17 ilçede kendi adaylarımızla seçime gidiyoruz” açıklaması yaptı. 
 
Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Antalya İl Örgüt, yerel seçimlere dair kentte bulunan adaylarını geri çekecekleri yöndeki iddialara ilişkin açıklama yaptı. DEM Parti Antalya İl Örgütü adına yapılan açıklamada, “Antalya Büyükşehir Belediyesi ve 17 ilçede kendi adaylarımızla seçime gidiyoruz” katıldıklarını açıklaması yapıldı. 
 
OYLAR DEM PARTİ’YE
 
Açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi: "Ayrıca; Adaylarımızın geri çekileceği, Antalya Büyükşehir'de AKP veya CHP ile anlaşma sağlandığı, aday gösterdiğimiz ilçelerde bir takım siyasi partilerle anlaşma sağlandığı, iddiaları tamamen asılsız ve uydurmadır. 'Seçim kazanma ve rant elde etme' dışında hiçbir kaygısı bulunmayan çevrelerce yayıldığı anlaşılan bu haberlerin maksadı 'seçmen davranışlarını yönlendirme ve seçim taktiğidir.' Antalya Newrozu’na 50 bin kişiyle güçlü bir katılım gösteren halkımız kimi siyasi rant odaklarını ve siyaset mühendislerini şaşkına uğratmıştır. 
 
Bu maksatlı haberlerin de hemen Antalya Newrozu sonrası yayılması da buna delalettir. Partimize gönül veren halkımız bu tür hile ve yalanlarla iradesi sakatlanacak veya yönlendirilebilecek politik zayıflıkta değildir. Aksine, halkımız politik bilinci en güçlü seçmen gruplarındandır. Kendi adaylarımızla tüm gün sahadayız ve mutlaka kazanacağız. Tüm herkesi DEM Parti ağacının altında toplanmaya davet ediyor, seçimlerde evet mührünü DEM Parti ağacının altında tasdik etmeyi tüm halklarımızdan bekliyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyrulur. "