DAD'tan Yeni Yaşam'a ziyaret

img
İSTANBUL - DAD Eş Genel Başkanları Kadriye Doğan ve Zeynel Kete, Yeni Yaşam gazetesine dayanışma ziyaretinde bulundu. 
 
Demokratik Alevi Dernekleri (DAD), Yeni Yaşama gazetesini ziyaret etti. DAD Eş Genel Başkanları Kadriye Doğan ve Zeynel Kete’nin de aralarında olduğu dernek üyeleri, gazete çalışanları tarafından karşılandı. Ziyarette, güncel gelişmelere dair değerlendirmeler yapıldı. DAD heyeti, Özgür Basınla dayanışma mesajı verdi. 
 
Yeni Yaşam gazetesinin 2 Haziran’da Üsküdar Belediye Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirileceği “Yeni Yaşam 6’ncı yaşında okurlarıyla buluşuyor” etkinliğine değinen DAD Eş Genel Başkanı Zeynel Kete, “Krizler silsilesine kapılan kapitalist sistemde yeni bir yaşam, alternatif bir yaşam hayati bir önem taşıyor. Farklılıkları görünür kılan Yeni Yaşam gazetesi ile dayanışmak gerektiğine inanıyorum. 2 Haziran’da Yeni Yaşam’ın 6 yıl dönümü etkinliğine herkesin katılması ve dayanışma halinde olması gerektiğini düşünüyorum. Yeni Yaşam'ı yaşamak, yaşatmak ve okumak lazım” diye belirtti.
 
Kadriye Doğan ise, DAD’ın çalışmalarına dair bilgilendirmelerde bulundu. Doğan, gazetenin 6’ncı yaş etkinliğine katılım çağrısında bulundu.