Tecavüz faili iki zabıta serbest bırakıldı

img
HABER MERKEZİ - S.T. isimli kadına tecavüz eden Odunpazarı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nde görevli A.E. ile B.D. isimli iki zabıta memuru, adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. 
 
Eskişehir’de Odunpazarı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nde görevli A.E. ile B.D. isimli iki zabıta memuru, 9 Eylül Cumartesi gecesi, S.T. isimli kadına zabıta müdürlüğüne ait araçta tecavüz etti. Olayın ardından kadının fenalaşması üzerine iki zabıta S.T.'yi  Eskişehir Şehir Hastanesi Acil Servisi'ne bırakarak kaçtı. S.T., Kurtuluş Polis Merkezi Amirliği'ne giderek A.E. ve B.D.'den tecavüz suçlamasıyla şikayetçi oldu.
 
TAKİP SİNYALİ VERDİ 
 
Gözaltına alınan A.E. ile B.D., çıkarıldıkları mahkeme tarafından adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı. Odunpazarı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne ait resmi araçta inceleme yapıldı, GPRS kayıtlarına bakıldı. S.T.'nin bahsettiği noktalardan aracın takip sinyali verdiği tespit edildi. Soruşturma sürerken, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt da konu ile ilgili açıklama yaptı. Kurt, olayla ilgili idari soruşturma başlattıklarını, adı geçen iki personelin açığa alındığını duyurdu.