İstanbul'da şüpheli kadın ölümü

img
İSTANBUL - Vücudunda darp izleri tespit edilen ve şüpheli bir şekilde yaşamını yitiren Ceylan Kılıç’ın evli olduğu Kerim Kılıç, gözaltına alınıp tutuklandı. 
 
İstanbul’un Esenyurt ilçesine bağlı Necip Fazıl Kısakürek Mahallesi’nde yaşayan 29 yaşındaki Ceylan Kılıç, dün gece ateşli silahla vurulmuş halde hastaneye kaldırıldı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Kılıç, burada yaşamını yitirdi. Evli olduğu erkek Kerim Kılıç, Ceylan Kılıç’ın intihar ettiğini ileri sürdü. Ancak Ceylan’ın ailesi kızlarının katledildiğini belirtti. Ceylan’ın kardeşi Volkan Allehverdi:  "Eniştemin ağabeyi sabah 10.00 gibi bize haber verdi, hastanedeyiz oraya gelin dedi. Hastaneye geldiğimizde kimse yoktu. Sadece amcası kalmıştı, eşi de ortalıkta yok, kaybolmuş” dedi. 
 
'DARP İZLERİ VAR'
 
Kerim ve ceylan Kılıç'ın son günlerde sorun yaşadıklarını anlatan Volkan Allahverdi, "Ablamı öldürüp kaçmış. Çocukları sabah görmeye gittim, annelerinin öldüğünden haberleri yok. Çocuklar evdeyken silah patlasa nasıl duyulmaz" diye konuştu. Ablasının intihar edecek bir insan olmadığını belirten Allahverdi, "Şikayetçiyiz. Polis de 'eşi vurmuş' diyor. Babam ablamın cenazesini görmüş, darp izleri varmış. Cinayet bu başka bir şey değil” şeklinde konuştu. 
 
TUTUKLANDI
 
Ceylan Kılıç'ın cenazesi Adli Tıp Kurumu'ndan alınarak, defnedilmek üzerine Esenyurt'a gönderildi.  Kılıç'ın ölümüyle ilgili soruşturma başlatılırken, eşi Kerim Kılıç gözaltına alındı.  Şüpheli ölümle ilgili emniyette ifadesi alınan Kerim Kılıç, sevk edildiği mahkemece tutuklandı.