İzmir ve Diyarbakır'da kadın cinayeti

  • kadın
  • 19:12 19 Mayıs 2022
  • |
img

HABER MERKEZİ – İzmir Karabağlar’da Nurel Türkmen adlı kadın, bir süredir ayrı yaşadığı erkek tarafından katledildi.Diyarbakır Yenişehir'de ise E.T., boşanma aşamasında olduğu  eşi Şule A.T.'yi katletti. 

İzmir'in Karabağlar ilçesinde bir kadın, evli olduğu ve bir süredir ayrı yaşadığı erkek tarafından sokak ortasında saldırıya uğradı. Saat 16.00 sıralarında meydana gelen saldırıda Nurel Türkmen evinin yakınlarında yürüdüğü esnada Ş.T. ile karşılaştı. Bu sırada Ş.T., Nurel Türkmen'e kesici alet ile saldırdı.

Ambulansla Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Türkmen, burada yaşamını yitirdi. Fail Ş.T. olay yerinde yakalayıp gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

DİYARBAKIR'DA DA KADIN KATLİAMI

Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesinde de E.T., boşanma aşamasında olduğu ve ayrı yaşadığı eşi Şule A.T.'yi (21) kesici alet ile katletti.

Kapısı açık olan eve gelen ekipler yaptıkları kontrolde Şule A.T.'nin yaşamını yitirdiğini belirledi. Yapılan incelemenin ardından kadının cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Şüpheli E.T. ise olaydan 20 dakika sonra Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından Bağlar ilçesinde yakalanarak gözaltına alındı.