Erkek şiddeti: 3 kadın yaralandı

  • kadın
  • 16:49 26 Temmuz 2022
  • |
img
HABER MERKEZİ - Erkek şiddeti sonucu Elazığ, İzmir ve Bursa’da 3 kadın yaralandı. 
 
Kadına yönelik erkek şiddeti devam ediyor. Elazığ'da Sinan Bulut, Dilan Tali’yi katletmek istedi. İzmir’de otobüs kullanan kadın şoför, erkek yolcunun saldırısına uğradı. Bursa’da da bir kadın ateşli silahla yaralandı. 
 
ELAZIĞ 
 
Elazığ'da merkeze bağlı Yeni Mahalle'de 2 gün önce Dilan Tali (25), Sinan Bulut tarafından kesici aletle saldırıya uğradı. Saldırgan Bulut, Tali'ye şiddet uygulayarak, kesici aletle yaraladı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri geldi. Yaralanan Tali, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Gözaltına alınan fail Bulut,  çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
 
İZMİR 
 
İzmir'in Konak ilçesinde, belediye otobüsünde görevli kadın şoför, otobüste bulunan bir yolcu tarafından sözlü ve fiziki saldırıya uğradı. 
Alsancak Gar'ı yakınında, ESHOT Genel Müdürlüğü’ne bağlı olarak Konak-Halkapınar Metro 2 hattı 253 numaralı yolcu otobüsünde çalışan kadın şoför B.A. ile tartışan erkek yolcu G.Y., B.A.'ya hakaret etti. Yolcu otobüsünü yolun sağında durduran B.A., ESHOT Şoför Destek Hattı'ndan yardım istedi. Olay yerine polis ekiplerinin sevk edildiği sırada, yolcu G.Y. şoför koruma kapasını kırarak B.A.'yı darp etti. Bu sırada gelen polis ekipleri saldırgan yolcu G.Y.'yi “kasten yaralama ve kamu malına zarar verme” suçlarından gözaltına aldı. Olayın ardından B.A. darp raporu aldı ve saldırgandan şikayetçi oldu.
 
BURSA 
 
Bursa’nın Osmangazi ilçesinde Songül E. (34) ateşli silahla katledilmek istendi. Sokakta Songül E.’yi yaralayarak olay yerinden kaçan saldırgan daha sonra karakola giderek teslim oldu. Tedavi altına alınan Songül E.’nin durumunun iyi olduğu öğrenildi.