Curnê Reş'te yarınki buluşmaya çağrı

img
RIHA - Curnê Reş'te seçim çalışmalarını sürdüren DEM Partililer, yurttaşları yarın Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları'nın katılacağı halk buluşmasına çağırdı. 
 
Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti), Riha'nın Curnê Reş (Hilvan) ilçesinde 2 Haziran'da yenilenecek seçim çalışmalarını sürdürüyor. DEM Partililer, seçime sayılı günler kala kapı kapı çalışma yürütüyor. Bugün 3 ayrı heyetle seçim çalışmaları yapıldı. 
 
KAPI KAPI SEÇİM ÇALIŞMASI
 
Çalışmalar ilçe merkezinden bulunan Buğday Pazarı esnafının ziyaret edilmesiyla başladı. Curnê Reş Belediye Eşbaşkan adayı Serhan Paydaş ve Garip Yeşil'in de içerisinde yer aldığı heyet, esnafların yaşadıkları sorunları dinleyerek, not aldı. Paydaş, 31 Mart’ta AKP’lilerin sandık yakmasını hatırlatarak, “Belediyenin işi hizmettir, kaos değildir. Bir koltuk uğruna halka zulüm etmemek gerek. 15 yıldır belediye ellerinde ama bir hizmet yapmadılar.  Sosyal yardım üzerinden halkı tehdit ediyorlar. Siyasetin bir ahlakı vardır, bunu ayaklar altına aldılar. Zulmü kabul etmeyenler bu seçimde DEM Parti’ye oy vermeli" diye konuştu. 
 
Yeşil ise, “Toplumun yarısı kadın. Kadınları yok görmek, toplumun yarısını yok görmektir. Biz herkese hizmet etmeye geliyoruz. Her şey Curnê Reş halkı için. Çıkarlarımızı değil, halkın çıkarlarını düşünüyoruz" ifadelerini kullandı. 
 
Heyet ardından Axveran (Akveran) ve Mişmiş (Çağlar) kırsal mahallesi sakinlerini ziyaret etti. 
 
DEM Parti Wan Milletvekili Sinan Çiftyürek ve beraberindeki heyet ise, ilçe merkezi ve Fîq (Faik) kırsal mahallesinde seçim çalışması yaptı. Ayrıca partililer ilçe merkezinde bulunan TOKİ Mahallesi ile İzollu Bozan Bey Caddesi'nde yarın seçim bürosu önünde
 
DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları'nın katılımıyla yapılacak halk buluşmasına katılım çağrısı yaptı. 
 
Buluşma yarın saat 17.00'de yapılacak. Sanatçı Kadir Çat da buluşmada sahne alacak.