DEM Parti Sêrt Gençlik Meclisi’nden motivasyon maçı

img
SÊRT – DEM Parti Sêrt Gençlik Meclisi, “Özel savaşa karşı, gençlik sahada” şiarıyla gerçekleştirecekleri “Gülistan Doku Gençlik Turnuvası” öncesi motivasyon maçı düzenledi.
 
Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Gençlik Meclisi, her yıl düzenledikleri futbol turnuvasını bu sene Gülistan Doku adına gerçekleştiriyor. DEM Parti Sêrt Gençlik Meclisi, 5 Ağustos 2023’te başlatılan “Li dijî şerê taybet têkonîşek bi heybet (Özel savaş politikalarına karşı görkemli direniş)” kampanyası kapsamında, “Özel savaşa karşı gençlik sahada” şiarıyla gerçekleştirilecek “Gülistan Doku Gençlik Turnuvası” öncesi motivasyon maçı düzenledi. 
 
Kurt Kardeşler Halı Sahası’nda gerçekleştirilen maça, Barış Anneleri, Sêrt Belediye Eşbaşkanları Sofya Alağaş ve Mehmet Kaysi, belediye meclis üyeleri, Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) ile DEM Parti Sêrt il, ilçe örgütü yöneticilerinin yanı sıra çok sayıda kişi seyirci olarak katıldı.
 
Mir Memyan ve Ulus Gençlik takımlarının yarıştığı maça çıkan oyuncular, üzerinde “Değişim ve özgürlük için sende ayağa kalk” yazılı formayla oynadı. Çekişmeli geçen maçta Mir Memyan grubu, 11-04’lük skorla galip geldi.
 
Maçtan sonra seyircilerle birlikte fotoğraf çekildi.