Öğretmenevi davasında Memiş’e 11 suçtan 85 yıla kadar hapis istemi

img
AMED - Diyarbakır Öğretmenevi ile ilgili yolsuzluk davası sanıklarından Eğitim Bir-Sen eski İl Başkanı Yunus Memiş hakkında, 11 suçtan 85 yıla kadar hapis cezası istendi. 
 
Diyarbakır eski İl Milli Eğitim Müdürü Feysel Taşçıer’in müştekiler arasında bulunduğu Diyarbakır Öğretmenevi’nde ile ilgili yolsuzluk davasında tüm sanıkların hapis cezası talepli mütalaa verildi. Diyarbakır 7’nci Ağır Ceza Mahkemesi’ne sunulan mütalaada, sanıkların “ihaleye fesat karıştırma”, “zimmet”, “rüşvet”, “sahtecilik”, “görevi kötüye kullanma”, “dolandırıcılık”, “kişiler arası konuşmayı kaydetme ve ifşa”, “gayri meşru yolla elde edilen malvarlığını gizleme”, “haksız mal edinme, kaçırma, gizleme” suçlarından cezalandırılması istendi. 
 
Mütalaada, Öğretmenevi’nin restoran, kafeterya, bahçe düzenlemesi, perde alımı gibi birçok işte, ihaleye girecek firmanın rüşvet karşılığında belirlendiği, ihaleye giren firma yetkilileri ile ihale komisyonunda yer alan öğretmen evi görevlilerinin birlikte ‘İhale Şartnamesi’ni düzenledikleri belirtildi. Firma yetkililerinin kendi aralarında anlaşarak ihaleye girdiği, Öğretmenevi İhale Komisyonu üye ve başkanlarının ihale hakkında önceden bilgilendirdiği, dosyanın bir numaralı şüphelisi Yunus Memiş’in mücbir sebep yokken doğrudan alım yoluna başvurduğu, Fiyat Araştırma Komisyonu’nda bulunan Handan Eker Taşkent’in izinli olmasına rağmen onun yerine araştırma raporuna sahte imza atıldığının belirlendiğine yer verilen mütalaada, Memiş’in buradan elde ettiği haksız kazancı dijital para olan “Bitcoin” yatırımı yaptığı kaydedildi.
 
Mütalaada, 11 suçla suçlanan dosyanın şüphelisi Öğretmenevi Müdürü Yunus Memiş, Öğretmenevi Müdür Vekili Berrin Aksu, İhale Komisyonu Başkanı Mustafa Yaşar, Müdür Yardımcısı Baver Sungur, İhale Komisyonu üyeleri Sertaç Kurşunlukaya, Tülin Aydas, Ela Balyan, Öğretmenevi çalışanı Zülküf Memiş, iş insanları Nihat Güneş, Ahmet Güneş, Hüseyin Güneş, Muzaffer Güneş, Şeyhmus Mete, Mehmet Aydın, Remzi Sürek’e manfaat karşılığında ihale vermekle suçlandı. Mütalaada, Dicle Üniversitesi Enfeksiyon Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kemal Çelen’in başkası adına kurduğu firma üzerinden anlaşmalı ihale alarak, ihaleye fesat karıştırma, kuyumcular Mustafa Engin, Celil Engin ve Memiş’in usulsüz şekilde elde ettiği malvarlığını aklama, Memiş’in ortağı Yusuf Vural’ın ise kamu kurumunu zarara uğratarak dolandırıcılık, ihaleye fesat karıştırmak suçunu işlediği yer aldı. 
 
RESMİ BELGEDE SAHTECİLİK
 
Mütalaada, Yunus Memiş’in Öğretmenevi Kafe İşletme İhalesi’nde rayiç bedeli düşük göstermek için Diyarbakır Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Alican Ebedinoğlu’ndan rayiç bedelin 4 bin TL olarak yazılmasını istediği, Ebedinoğlu’nun da kabul etmesiyle 10 bin TL olması gereken rayiç bedelinin 4 bin TL olarak düzenlenmesiyle ikilinin resmi belgede sahtecilik suçunu işlediği, Memiş’in ayrıca sahtecilik için azmettirme suçu işlediğinin altı çizildi. 
 
FATURA 3 KAT ŞİŞİRİLDİ
 
Memiş’in, birlikte Winner Woman Fitnees Club & SPA isimli spor salonu işlettikleri iş insanı Yusuf Vural’a 50 bin TL borç verdiği, daha sonra bu parayı alamadığı, bunu tahsil edebilmek amacıyla Öğretmenevi bahçe direkleri ışıklandırılması işini, fatura şişirilerek piyasa değerinin yaklaşık üç katına doğrudan temin yoluyla Yusuf Vural’a verdiği belirtilen mütalaada, böylelikle ikilinin özel belgede sahtecilik, kamu kurumu zararına dolandırıcılık suçu işlediklerine yer verildi. 
 
KİRA BEDELLERİNİ CEBE ATMIŞLAR 
 
Memiş’in Berrin Aksu ile birlikte Öğretmenevi Konferans Salonun kiralanmasında nakit olarak elden aldığı banka hesapları ve tanık beyanlarıyla tespitine yer verilen mütalaada, sanık Memiş ve Aksu’nun bu şekilde iştirak halinde paraları zimmetlerine geçirdiği kaydedildi. 
 
HAKSIZ KAZANCI BİTCOİN’E YATIRILDI 
 
Mütalaada, Yunus Memiş’in yolsuzlukla elde ettiği kazancı üçüncü kişiler aracılığıyla Sur Kuyumcusu, Winner Fitneesa Woman isimli spor salonunda gayri resmi olarak üçüncü şahıslar üzerinden araç satın alarak, takibi yapılamayan Bitcoin isimli dijital para alarak suçtan kaynaklanan malvarlığını aklama ve gizleme suçu işlediği vurgulandı. 
 
SUÇU AKLAYANLARA CEZA İSTEMİ
 
Öğretmenevi görevlileri Mustafa Yaşar ve Zülküf Memiş’in, Yunus Memiş’in usulsüzce elde ettiği malvarlığının aklanmasına yardım ettikleri aktarılan mütalaada, Sur Kuyumcusu yetkilileri Mustafa Engin ve Celil Engin’in düzenli olarak getirmiş olduğu kayıt dışı paraları alarak kuyumcuda muhafaza ettikleri ya da altın alarak değerlendirildiği tespitine verildi. Böylelikle suçun konusunu oluşturan malvarlığını satın alma, kabul etme, bulundurma veya kullanma suçunu işledikleri ifade edildi. 
 
MÜDÜRÜN KONUŞMASI GİZLİ KAYDEDİLDİ 
 
Memiş’in görevden alınan Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürü Feysel Taşçıer’in özel bir ortamda yaptığı konuşmayı kayıt altına aldığı, çeşitli mecralarda ve Youtube’a konulmak suretiyle videosunu yayınladığı, yapılan kriminal incelemede videoda manipülasyon yapıldığı tespitinin yer aldığı mütalaada, Memiş’in hukuka aykırı bir şekilde alenen ifşa suçunu işlediği belirtildi. 
 
MEMİŞ’E 11 SUÇTAN 85 YIL HAPİS İSTEMİ
 
Mütalaada davanın birinci dereceden şüphelisi Memur Sen ve Eğitim Bir-Sen Diyarbakır İl Başkanı ve Öğretmenevi Müdürü Yunus Memiş’in 11 suçtan hapis cezasıyla cezalandırılması istendi. Mütalaada, Memiş’in; “mal varlığını aklamadan” 3 ile 7, “haksız mal edinme, mal kaçırma veya gizlemeden” 3 ile 5, “kişiler arasındaki konuşmaların kaydedilmesi suretiyle hukuka aykırı olarak ifşadan” 2 ile 5, “zimmetten” 5 ile 12, “özel belgede sahtecilikten” 1 ile 3, “resmi belgede sahtecilikten” 3 ile 5, “kamu kurum ve kuruluşlarını zararına dolandırıcılıktan” 1 ile 5, “ihaleye fesat karıştırmaktan” 3 ile 7 yıl, “rüşvet almadan” 2 defa ayrı ayrı 4 ile 12, “rüşvet vermeden” 4 ile 12 yıl arası değişen hapis cezasıyla cezalandırılması istendi. Mütalaada, Memiş’in 11 ayrı suçtan toplamda 33 yıl ile 85 yıl arası değişen hapis cezasıyla cezalandırılması istendi. 
 
Mütalaada, Öğretmenevi Müdür Yardımcısı ve İhale Komisyonu Başkanı Baver Sungur ve Öğretmenevi görevlisi Zülküf Memiş’in “ihaleye fesat karıştırmaktan” 3 ile 7 yıl, “rüşvet almaktan” 4 ile 12 yıl arası olmak üzere toplamda 10 ile 26 yıl arası değişen hapis cezasıyla cezalandırılması talep edildi. 
 
Öğretmenevi Müdür Yardımcısı Berrin Aksu hakkında, “ihaleye fesat karıştırmaktan” 3 ile 7 yıl, “zimmet suçundan” 5 ile 12 yıl arası değişen hapis cezası olmak üzere toplamda 8 ile 19 yıl hapis cezası istendi. 
 
PROF. DR. ÇELEN’E 7 YIL HAPİS İSTEMİ
 
Başkasının üzerine yaptığı firmanın sahibi Dicle Üniversitesi Enfeksiyon Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kemal Çelen, Eğil Milli Eğitim Müdürlüğü’nde görevli öğretmen Asım Kaya ve iş insanları Mehmet Aydın, Şeyhmus Mete hakkında ise “ihaleye fesat karıştırmaktan” 3 ile 7 yıl arası hapis cezasıyla cezalandırılması istendi. 
 
İhale Komisyonu Üyesi Sertaç Kurşunlukaya’ya “ihaleye fesat karıştırmaktan” 3 ile 7 yıl, “rüşvet almaktan” 4 ile 12 yıl, “rüşvet vermekten” 4 ile 12 yıl olmak üzere 15 ile 31 yıl arası hapis istenirken, İhale Komisyon Üyesi Tülin Aydas’ın da Kurşunlukaya ile aynı suçlamalardan 31 yıla kadar hapsi istendi. 
 
Mütalaada, iş insanları Ahmet Güneş, Hüseyin Güneş, Muzaffer Güneş’in ayrı ayrı “ihaleye fesat karıştırmaktan” 3 ile 7 yıl, “rüşvet vermekten” 4 ile 12 yıl olmak üzere toplam 7 ile 21 yıl, iş insanları Remzi Sürek, Nihat Güneş’in “ihaleye fesat karıştırmaktan” 3 ile 7 yıl hapis cezasıyla cezalandırılması istendi. 
 
EBEDİNOĞLU’NA SAHTECİLİKTEN CEZA İSTEMİ
 
Suçlamaların hedefindeki Memiş’in ortağı olduğu Yusuf Vural’ın, “kamu kurumlarını zararına dolandırıcılıktan” 1 ile 5 yıl, Öğretmenevi görevlisi Ela Balyan’ın “görevi kötüye kullanmaktan” 6 ay ile 2 yıl arası değişen hapis cezasının talep edildiği mütalaada, “resmi belgede sahtecilikten” Diyarbakır Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Alican Ebedinoğlu’nun 3 ile 5 yıl arası değişen hapis cezasıyla cezalandırılması istendi. 
 
İhale Komisyonu Başkanı Mustafa Yaşar’ın ölümü nedeniyle hakkındaki suçlamaların düşürülmesi istenen mütalaada, kuyumcu Mustafa Engin ve Celil Engin’in, Memiş’in “yolsuzluktan elde ettiği parayı satın alma, kabul etme, bulundurma veya kullanma suçunu” işledikleri belirtildi.
 

Diğer başlıklar

18:15 Ferdi Zeyrek davasında tahliye
18:08 İstanbul’da yapılacak konferansın hazırlıkları tamamlandı
17:34 Son bir yılda 85 çocuk işçi yaşamını yitirdi
16:40 Gazeteci Aykol’un tedavisi antibiyotiklerle sürüyor
16:30 Cizîr’de Kezi Dayanışma Mağazası açıldı
16:29 ÇHD: İdare ve Gözlem Kurulları lağvedilmeli
16:20 Kadri Bağdu'nun anısına 'Yara' belgeseli yayımlandı
16:05 Kadınlardan uyuşturucu ve fuhuşa karşı ortak mücadele çağrısı
15:30 İzBB işçileri, eylem takvimini açıkladı
15:29 Rapçı Barody madde bağımlılığına karşı şarkı besteledi
15:26 'Hasta tutsak Yıldırım tahliye edilmeli'
14:42 Şerzan Kurt öykü ödülü sahiplerini buldu
14:41 Sosyolog Holloway’den Asrın Hukuk Bürosu’na ziyaret
14:39 BM ve AK'ye Suriye'deki katliamlara karşı sorumluluk alma çağrısı
14:11 Neslihan Şedal hakkında beraat kararı
13:49 Îlham Ehmed de İstanbul’daki konferansta konuşacak
13:44 BES'ten 'adil ücret' çağrısı
12:56 HPG'li Ali Kaya'nın taziyesine kitlesel ziyaret
12:34 Ajanlaştırma baskısı ve takip tacizine suç duyurusu yapılacak
11:54 Filozof Bourg: Kürtlerin siyasete aktif katılımı demokratikleşme için zorunlu
11:41 Eğitim Sen: MESEM iktidarın eğitimi piyasalaştırma politikasıdır
11:36 İmralı görüşmesini anlattı: Bir güç orduya katılacak, diğer güç asayişi sağlayacak
11:22 Abdullah Öcalan’dan Mexmûr Kadın Meclisi Konferansı’na mesaj
11:12 Barış ve Demokratik Toplum Konferansı'na kimler katılacak, neler tartışılacak?
10:39 Kayyım atama davasında beraat
10:34 Bahis soruşturmasında 46 kişi hakkında gözaltı kararı verildi
10:02 Ebru Günay: Kürt sorunu uluslararası zeminde tartışılacak
10:00 11. Yargı Paketi Adalet Komisyonu'nda kabul edildi
09:22 Siyaset bilimci İnsel: Bütüncül hukuk ikili hukuk yapısına son vermektir
09:21 KYK yurdundan ‘çalışmayan kombi’ savunması: Mülk sahibi yaptıracak
09:20 Katı atık toplayıcısı: Barışın gelmesi refah ve huzurun gelmesidir
09:19 DAD Eş Genel Başkanı: Abdullah Öcalan’ın toplumla buluşacak koşulları oluşturulmalı
09:17 Hedef iki milyon palamudu toprakla buluşturmak
09:16 'Koza Altın Bergama için yeni bir facianın habercisi'
09:15 Bölgesel savaşlar ve fahiş fiyatlar Wan turizmini vurdu
09:14 Wan'da festival: Müzik özgürleştirir, barış büyür
09:13 İntihara sürüklenen kadının dosyasında şüphelilere tahliye
09:12 Licê'deki kadınlardan 'fuhuş çetesine’ tepki: Herkes ayaklanmalı
09:10 Amed Uluslararası Film Festivali: Sanatla iç içe olalım
09:05 'Hasta tutsaklar kaderine terk edildi'
09:02 Zenobia'nın kenti Palmira'daki tahribatı görüntüledik
09:00 05 ARALIK 2025 GÜNDEMİ
04/12/2025
23:57 ABD'den Venezuela'ya yönelik seyahat uyarısı
22:44 Licê’deki fuhuş çetesine karşı çalışmalar sürüyor
21:29 TİP'li gençlerin tutuklanması protesto edildi
21:21 Madenciler anıldı: Çıkış yolu direnişlerin birleşmesinde
21:17 AKP'li belediye 3 sokağı borç karşılığı sattı
21:14 DEM Parti komisyon üyeleri: Görüşme içeriği bağlamından koparıldı, tamamı paylaşılsın
20:37 Güngören’de 6 katlı binada patlama
20:32 'Hakime rüşvet suçlaması, eşine 9 milyon TL avukatlık ücreti kararı' haberine erişim engeli
20:24 DEM Parti’den tarım işçisi kadınlara ziyaret
20:17 DEM Parti komisyona sunacağı raporunun ana hatlarını paylaştı
19:30 'Barış ve halkların kardeşliği inşa edilmeli'
19:25 Abdullah Öcalan: Sürecin başarıya ulaşması için tüm gayretimi ortaya koyuyorum
19:06 BM’den Sudan’daki iç çatışmanın durdurulması çağrısı
19:01 MSD: Krizden çıkmanın yolu diyalog
17:47 Dilovası’nda 7 işçinin yaşamını yitirdiği yangına ilişkin rapor hazırlandı
17:46 Komisyonda 'tutanak' krizi
17:15 İsrail'in saldırıları sürüyor
17:11 MHP'li Yıldız: İmralı görüşmesi çok olumlu geçti
17:01 Ayşegül Doğan: Tutanaklar açık biçimde okunmalıdır
16:56 Gazeteci Aykol’un durumu stabil
16:52 Kınık Merası'nın statüsünün değiştirilmesine tepki
16:51 AKP: Kayyum uygulaması düşmeli
CHP: TMK değişmeli, eşit yurttaşlık sağlanmalı
16:37 İHD ve TİHV İnsan Hakları Haftası programını açıkladı
15:24 HPG'li Can'ın taziyesine kitlesel ziyaret
15:07 Wan'da şüpheli kadın ölümü
15:06 Tutuklanan öğrencilere destek eylemi: Talepleri taleplerimizdir
14:14 Zınar Altuntaş hayalini gerçekleştirdi
14:07 Komisyonda tutanakların okunmasında 'fikir' ayrılığı
14:01 Komisyon ‘İmralı ziyareti’ gündemiyle toplandı
13:19 AP Türkiye Raportörü Amor DEM Parti'yi ziyaret etti
13:06 Mêrdîn’in gizli cenneti Qurdîs’te sonbahar görüntüleri
13:03 DEM Parti Eskişehir'de halk toplantısı düzenleyecek
13:01 Artuklu Üniversitesi’nde ‘kişiye özel kadro’ alımı mahkemeden döndü
12:27 Kurtulmuş: Mühim olan İmralı ziyaretinin komisyon ile paylaşılması
12:26 BM Güvenlik Konseyi'nden Suriye’ye ilk resmi ziyaret
12:24 Tahliye edilen 30 yıllık tutsak: Kürtler özgürlüğüne kavuşacaktır
12:23 AB Komisyonu Rusya'yı kara listeye aldı
11:50 İSİG Kasım ayı raporu: 216 iş cinayeti yaşandı
11:43 Sağlıkçılar temizlikte çalıştırılmak zorunda bırakılıyor
10:04 Bahçeli'den süreç için yasal düzenleme açıklaması
10:00 Nobel Ödüllü isimler Barış ve Demokratik Toplum Konferansı’na katılacak
09:47 Ukrayna ve ABD heyeti Miami'de görüşecek
09:33 Kuvvetli yağış ve buzlanma bekleniyor
09:19 İlk ziyaretine 7 yaşında gitti, 29 yıldır cezaevindeki babasının yolunu gözlüyor
09:11 ÖHD Eş Genel Başkanı: Meseleye bütüncül hukuk çerçevesinde yaklaşılmalı
09:10 İlahiyatçı Salar: Diyanet hutbelerde süreci halka anlatmalı
09:09 Prof. Dr. Levent Köker: Çözümle Türkiye demokratikleşme sürecine girecek
09:07 TÜGVA'nın 'asimilasyoncu' projelerini kayyım finanse ediyor
09:05 Devrim komünlerle adım adım ilerliyor
09:00 04 ARALIK 2025 GÜNDEMİ
03/12/2025
23:47 Tecavüz faillerine beraat!
23:43 Stutgart’ta Alevi ve Durzi halka saldırılar protesto edildi
23:03 Çocuk ölümlerini protesto eden 16 TİP'li genç tutuklandı
22:54 Amedspor Down Sendromlu Zınar’ın hayalini gerçekleştirecek
22:50 İsrail 10 yıl sonra Lübnanlı yetkililerle görüştü
21:01 Akış’ın tutukluluğuna devam kararına tepki: Darbe sürüyor
20:37 KDP, Xebat ve Lecan’a ağır silahlı güçleri yerleştirdi
20:18 BMGK 14 yıl sonra Şam’ı ziyaret edecek
20:16 Cenevre eyleminde Abdullah Öcalan'ın fiziki özgürlüğü istendi
19:00 Şam’a füzeli saldırı
18:52 Serra Bucak’tan Ongözlü Köprü ve Hevsel Bahçeleri açıklaması
18:49 KHK eylemi: Arkadaşlarımız derhal görevlerine iade edilmeli
18:31 Asgari ücret için ilk toplantı tarihi belli oldu
18:24 TÖP üyeleri serbest bırakıldı
18:19 30 yıldan sonra tahliye edilen Çirik: Diğer tutsakların da özgürlüğü yakındır
18:03 Barış Annesi Aliye Timur son yolculuğuna uğurlandı
17:49 Colemêrg Belediye Eşbaşkanı Akış’ın tutukluluğuna devam kararı
17:37 Kuzey ve Doğu Suriye Halklar Meclisi tüzüğünü kabul etti
17:34 Divandere'de 8 kadın öğrenci zehirlendi
17:30 İran güçleri Ezîze Mûradiyan adlı Kürt kadını gözaltına aldı
17:17 AB ülkeleri Rusya'dan gaz ithalatı yapmamak üzere anlaştı
17:13 KESK: İktidarın sadık bürokratlarına 30 bin TL seyyanen zam
16:56 HPG'li Serhat Korkmaz'ın taziyesine kitlesel ziyaret
16:49 Katledilmek istenen Yasemin Durbak'a dayanışma ziyareti
16:35 Barzani: Entegrasyon garantisi olmadan QSD'nin silah bırakması beklenemez
15:38 'Engelliler ayrımcılığa, izolasyona mahkum ediliyor'
15:37 Gazeteci Aykol'un tedavisi devam ediyor
14:47 Okullarda ücretsiz yemek davası görüldü: 3 çocuktan 1'i okuldan aç dönüyor
14:04 Erdoğan: Kürt sorunu 'benim sorunumdur' iradesini bugün de taşıyoruz
12:16 Gülistan Kılıç Koçyiğit'ten 'Bahçeli'ye darbe olur' iddiasına yalanlama
12:10 Abdullah Öcalan’dan bütüncül hukuk mesajı: Demokrasi dışı müdahale olgusu Türkiye gündeminden çıkar
12:05 İngiltere'den sürece destek
11:39 Prof. Bose’den Abdullah Öcalan’ın çağrısına destek: Taraflar bu umut anını değerlendirmeli
11:30 TÜİK'in enflasyon oranı yine düşük çıktı
11:25 Okullarda ücretsiz yemek davası: Ne bakanlık ne de yargı çocukları aç bırakamaz
11:12 Bahçeli: Süreçten asla geri adım atmayacağız
10:52 Dêrsim’de fuhuş ağı: İsim isim teşhir ederek anlattı
10:34 DEM Parti MYK toplandı
10:32 Gazeteciler raporu: Gözaltı, soruşturma tutuklama, ceza, işten çıkarmalar sürüyor
10:16 Özgür Ülke anması: Hakikat açığa çıkarsa barışa o kadar yakın oluruz
10:08 TÖP üyesi 5 kişi gözaltına alındı
10:03 Dicle Nehri'ne düşen çocuğun cenazesi bulundu
09:55 Nahit Eren'den 'transfer' müjdesi: Söylemler kulübü yıpratmamalı
09:33 Urartular'ın 'başkenti işgal' altında
09:31 Hastane yol gösterdi: İhtiyaçlarını karşılayamaz, ancak R Tipi'ne sevk edilebilir!
09:20 Dr. Gezer: Engellilerin ailelerinin kaygıları ortadan kaldırılmalı
09:19 Prof. Dr. Şebnem Oğuz: Süreç, Türkiye'nin geleceğini belirleyen bir eşik
09:17 Mêrdîn’de uyuşturucuya karşı harekete geçtiler
09:15 Öldürülen gazeteci Hakan Tosun'un ablası: Adalet yerini bulmalı
09:07 Wan’da 10 ayda 158 hak ihlali yaşandı
09:05 Gençlerden çağrı: Uyuşturucu ve fuhuşa karşı birlikte önlem alalım
09:00 Dêrazor'un bir yanı yıkım, diğer yanı inşa
09:00 03 ARALIK 2025 GÜNDEMİ
00:05 Amedspor’dan SMS kampanyası
02/12/2025
23:34 'Qamişlo’dan göçertilenlerin geri dönüşü sağlansın' çağrısı
23:23 Trump'tan Venezuela ve Kolombiya’ya kara operasyonu tehdidi
23:00 AB'nin eski dışişleri şefine gözaltı
22:11 Licê’deki fuhuş çetesine karşı toplantılar yapıldı