Bakırhan ve Hatimoğulları Amed Belediyesi’ni ziyaret etti

img

AMED - DEM Parti Eş Genel Başkanları Tuncer Bakırhan ve Tülay Hatimoğulları, Amed Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti.

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan, Amed Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti. Eş genel başkanlara, milletvekilleri ve parti il yöneticileri eşlik etti. Heyet, Amed Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun ile ilçe belediye eşbaşkanları tarafından karşılandı.
 
Gazetecilerin yoğun ilgi gösterdiği ziyarette konuşan Bakırhan, belediyeler şahsında kent halkını tebrik eden Bakırhan, “Başta Amed Büyükşehir Belediye eşbaşkanlarımız olmak üzere belediyelerimizin halka layık olacak bir hizmet sunacağına inanıyoruz” dedi.
 
HALKA LAYIK HİZMET 
 
Ardından konuşan Hatimoğulları da, seçimlerde  halka hizmet için geleceklerinin sözünü verdiklerini hatırlatarak, “Halkımızın layık olduğu açık, şeffaf, demokratik belediyecilik örneğini Amed başta olmak üzere diğer belediyelerimizde de olacağına inanıyoruz” ifadelerini kullandı. 
 
Eş Genel Başkanlar, ziyarette Amedspor’un şampiyonluğunu da kutladı.
 
 
Konuşmaların ardından basına kapalı gerçekleşen ziyaretten sonra eş genel başkanlar belediyeden ayrıldı.