Kılıçdaroğlu-İnce görüşmesi sonrası açıklama

img

HABER MERKEZİ – Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ile görüşmesine dair, “Halil İbrahim sofrasını büyütmeye çalışıyoruz” açıklaması yaptı.

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Memleket Partisi Genel Başkanı ve 100 bin imza toplayarak Cumhurbaşkanı adayı olmaya hak kazanan Muharrem İnce ile bir araya geldi. Memleket Partisi Genel Merkezi’nde yaklaşık 1 saat süren görüşmenin ardından ortak basın açıklaması yapıldı.

KILIÇDAROĞLU: SOFRAYI BÜYÜTMEYE ÇALIŞIYORUZ

Açıklamada ilk olarak konuşan Kılıçdaroğlu, "Halil İbrahim sofrasını büyütmeye çalışıyoruz. Sorunları masaya yatırmak, çözümler üretmek benim ve Sayın İnce'nin görevi" dedi.

İNCE: DÖNE DÖNE VURUŞMAYA DEVAM

Muharrem İnce ise "Siyasette ittifaklar olmalıdır ama menfaat değil ilke ittifakı olmalıdır. Erdoğan 5 dakika daha bu ülkeyi yönetmemeli. Bu Erdoğan yorgundur, kibirlidir. Akla, bilime, hukuka inanmamaktadır” ifadelerini kullandı.

Kendisine sorulan, "Adaylıktan çekiliyor musunuz?" sorusuna, İnce "Hayır, öyle bir şey söylemedim. Herkes ateş ediyor bize, biz de döne döne vuruşmaya devam edeceğiz" yanıtını verdi.