DEM Parti’den Adana açıklaması: Seçime hazırız, zaferle çıkacağız

img
ADANA - DEM Parti’nin Adana’da seçimlerden çekileceği yönünde yayılan haberleri yalanlayan Büyükşehir Belediyesi eşbaşkan adayı Arife Çınar, seçime hazır olduklarını ve zaferle çıkacaklarını belirtti. 
 
Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Adana İl Örgütü, seçimlerden çekilecekleri yönünde çıkan haberlere ilişkin basın toplantısı düzenledi. "Sandığa git iradene sahip çık, oylar DEM Parti'ye" pankartının açıldığı toplantıya İl Eşbaşkanları ile Adana Büyükşehir Belediyesi eşbaşkan adayları ve partililer katıldı. 
 
'ZAFER HALKLARININ OLACAK'
 
Konuya dair basın metnini okuyan DEM Parti Büyükşehir Belediyesi eşbaşkan adayı Arife Çınar, Pazar günü yapılacak seçimlerde tüm halkları sandığa gidip iradelerine sahip çıkmaya çağırdı. "Çekilecekler" iddialarına yanıt veren Çınar, "Tüm Adana kamuoyuna bir çağrı iletmek istiyoruz. Gerek iktidar, gerek muhalif çevreler bizim son gün seçimden çekileceğimizin propagandasını yaptılar. Bütün gücümüzle seçime hazır olduğumuzu ve büyük bir zaferle sandıktan çıkacağımızın mesajını tüm Adanalı yurttaşlara buradan bir kez daha iletmek istiyoruz. Zafer bizim olacak. Zafer Adana halklarının olacak" dedi.